banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sunuyor

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı.

The LCP Group CEO’su Francis Lively’nin katılımıyla geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tanıtım Toplantısında, Amerika’da gayrimenkul yatırımcı ortağı olmanın sağlayacağı avantajlar, yatırım programı aracılığıyla EB-5 göçmenliği, EB-5 vizesi ile Green Card alma fırsatı ve Türk yatırımcıların Florida’daki yatırım fırsatlarına artan ilgisi hakkında bilgi verildi.

The LCP Group CEO’su Francis Lively, “Türkiye’de olmaktan çok mutluyuz. Florida Melbourne’da Hilton tecrübesi ile açılacak ilk butik otel olacak “Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u” Türk yatırımcılara tanıtmaktan gurur duyuyoruz. İş toplantıları için yapılan seyahatlerde konuklarına daha çekici hizmetler sunmak için yatırımlarına devam eden Hilton’un yeni projesi Hotel Melby ile yatırımcılara Florida’da yüksek getirili yatırım fırsatı sunuyoruz. Projemizin en büyük farkı nominalin üzerinde yatırım getirisi sunmasıdır. Mevcut projeksiyonlara dayanarak, beş yıl sonra çıkış yapıldığında her EB-5 yatırımcısının yatırımının değer olarak ikiye katlanmasını bekliyoruz. Ayrıca, mükemmel yeri, otel pazarının güçlü performans geçmişi, yerel yönetim teşvik programları, Hilton markasının gücü ve Hilton rezervasyon sisteminin sunduğu faydalar nedeniyle de yatırımcılara bu projeyi öneriyoruz. “Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton” Florida’nın Melbourne şehir merkezinde, Uzay Sahili olarak tanınan bölgesinde yer alacak.

The LCP Group olarak köklü geçmişimizle öncü olarak yer aldığımız gayrimenkul sektöründe güven ve istikrar bizim için her zaman önemli olmuştur. Bugüne kadar Amerika Birleşik Devletlerinde birçok tanınmış gayrimenkul projesi için 500 milyon Dolar’ın üzerinde EB-5 yatırım sermayesi tedarik ettik, 1000’den fazla EB-5 yatırımcısına destek olduk. Kurulduğumuz 1974 yılından bu yana, gayrimenkul alanında doğru seçimlerle birçok başarılı projeye imza attık. Bu projeyle yatırımcımız hem kazanç elde ederken hem de Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’a ortak olarak ailesi ile birlikte Amerika’da daimi yerleşimci olma hakkına sahip olacak. Bir başka deyişle EB-5 vizesi ile Green Card alma fırsatı kazanacak. Projemiz 2019 yılının ilk çeyreğinde başlayacak ve 2020’nin üçüncü çeyreğinde tamamlanacak.” dedi.

Türklerin Florida’ya ilgisi katlanarak artıyor.

Francis Lively Florida’ya olan ilgiyi de şu şekilde açıkladı: “Son zamanlarda Florida'da yatırım yapan Türk’lerin sayısı katlanarak artıyor. Pazarın dinamizmi dikkate alındığında, Güney Florida’ya gösterilen ilgi anlaşılabilir. Amerika’daki gayrimenkul projelerine dünyanın hemen her yerinden talepler geliyor. Miami’deki konut alımlarının yüzde 80’ini denizaşırı yatırımcılar gerçekleştiriyor. Amerika Birleşik Devletler’in önde gelen gayrimenkul hizmetleri şirketlerinden CBRE’ye göre, 2018’in ilk yarısında A.B.D. ticari gayrimenkul piyasasına yabancı sermaye akışı önceki yıla göre yüzde 29 artarak 23 milyar Dolar’dan 29,7 milyar Dolar’a yükseldi. Bu sonuçlar doğru yatırımın önemini gösteriyor“ .

Florida’nın Uzay Sahili Melbourne’de yatırım fırsatı

The LCP Group’un en yeni yatırımı “Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton”, Türk yatırımcılara Florida yasam stilini sunarken aynı zamanda yatırım imkanı da sağlıyor. Florida’nın Melbourne Şehri Uzay Sahili olarak ta tanınıyor. Tarihi şehir merkezinin kalbinde yer alan “Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton”, güçlü lokasyonuyla sosyal bir yaşamın kapılarını da aralıyor. Melbourne’un Atlantik Okyanusu manzaralı ilk çatı salonuna da sahip olan “Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton”, Melbourne’un en popüler restoranları, barları, mağazaları ile sanat ve galerilerine yürüme mesafesinde yer alıyor. Şehrin her noktasına kolayca ulaşabilir konumuyla dikkat çeken proje; MLB Havaalanı’na araba ile 5 dakika, Satellite Plajı’na 15 dakika, Cocoa Plajı’na 30 dakika, Cape Canaveral’a 40 dakika ve Orlando’da yer alan Walt Disney World Resort’a 1,5 saat yakınlıkta bulunuyor.

EB-5 Programı Nedir?

EB-5 terimi, employment-basedfifth preference visa isfedesinin kısaltmasıdır ve Türkçede istihdam temelli beşinci tercih vizesi anlamına gelir. EB-5 Programı, Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (“USCIS”) tarafından yönetilmektedir. EB-5 programına katılan yabancı yatırımcılar, Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulacak ve en az 10 kişiyi istihdam edecek nitelikte olan yeni bir kurumsal girişime en az 500.000 Dolar’lık yatırım yaparak, Yeşil Kart hakkı kazanma fırsatına sahip olurlar. EB-5 vizesine sahip olmak, Birleşik Devletler içinde herhangi bir yerde hiçbir finansörlüğe gerek olmaksızın çalışma, yaşama ve öğrenim görme olanağı verir. EB-5 Vizesi alan kişi ailesiyle birlikte Amerika’da daimi oturma iznine sahip olanlara tanınan bütün haklara sahip olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21