Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

E-TİCARETİN NABZI BURSA'DA ATTI İŞ DÜNYASI E-TİCARET ZİRVESİNDE BULUŞTU

Muhasebe ve faturalandırma süreçlerinden, depolama lojistik ve kargo süreçlerine; e-ticaret siteleri, yazılım altyapısı, entegrasyon sistemlerinden, pazarlama stratejileri ve uluslararası satış platformlarına kadar e-ticaretin tüm bileşenleri konusunda bilgilendirici sunumların yapıldığı Zirve'de dijital dönüşüm süreçleri noktasında önemli bir katkı sağlanmış oldu.

Zirvenin açılışında konuşan TESİAD Kurucu Genel Başkanı Muhammet İlyas Bozkurt, sanayi devriminden sonra en önemli dönüm noktalarından birinin de e-ticaret olduğunu dile getirdi. Dijital dönüşüm süreçlerinde mevcut meslek alanlarının %47'sinin geçerliliğini yitireceğini ifade eden Başkan Bozkurt ancak bunun birkaç katı da yeni mesleklerin oluşacağını söyledi. Bu sebeple geleceği doğru okumak gerektiğini vurgulayan Bozkurt, e-ticaret alanındaki fırsatlara değindi.

Dünyada e-ticaretin perakende satışların yüzde 12’sine ulaştığına ancak Türkiye’de bu oranın %5'lerde kaldığına dikkati çeken TESİAD Genel Başkanı sosyal medya kullanımında dünya ortalamasının önünde olan Türkiye’nin bu alanda önemli fırsatları olduğunu dile getirdi.

Bu fırsatların ülkemiz adına katma değere dönüştürülebilmesi için TESİAD olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Bozkurt, bu tarz zirvelerin daha çok yapılması gerektiğini ve işadamlarının dijital dönüşüme odaklanması gerektiğini söyledi.

Yoğun bir ilgi ile takip edilen Zirve'de Trendyol Group Marketplace ve İş Geliştirme Direktörü Burcu Yaşar, AliExpress Global İş Geliştirme Lideri Yaman Alpata , İdeasoft Satış Direktörü ibrahim Özer, Ayensoft Satış Direktörü Berkant Karagözler ve Sefamerve CEO'su Mehmet Metin Okur sunumlarını gerçekleştirirken, e-ticaret alanında hizmet veren farklı firmaların temsilcilerinin de katılımıyla panel oturumları düzenlendi

Anahtar Kelimeler:
BursaTesiad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.