Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

Efelere yan bakılmıyor

Bu sezon Efeler Ligi’ne yükselme planları yaparak oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanmayı bilen Bursa Büyükşehir Belediyesi,  ligin 6. haftasında da salondan galibiyetle ayrıldı. Düzce’de oynanan karşılaşmanın ilk iki setini 25-15, 25-21’le geçen Bursa ekibi, setlerde 2-0 üstünlük sağladı. Üçüncü sete kötü başlayan yeşil-beyazlılar file avantajını ev sahibi Düzce Belediyesi’ne kaptırdı. Üçüncü seti 25-11, dördüncü seti de 25-22 önde geçen ev sahibi ekip durumu setlerde 2-2’ye getirerek maçı tie-break setine taşıdı.

Çekişmeli geçen maçın son setinde, Düzce Belediyesi’nin 4-0’lık serisine cevap vermekte zorlanan Bursa Büyükşehir Belediyespor molaya gitti. Moladan sonra yeniden oyunun hakimiyetini alan yeşil-beyazlılar seti 15-11 geçerek maçı 3-2 kazanmayı bildi.

Bu sonuçla TVF Erkekler Birinci Ligi A grubunda oynadığı 6 maçın tamamını kazanmayı başaran Bursa Büyükşehir Belediyespor, 7. hafta karşılaşmasında 10 Kasım Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14:30’da başlayacak.

Anahtar Kelimeler:
Efelere Yan Bakılmıyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.