Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

EFENDİOĞLU MERMER CNR IMOB FUARI\'NDA!

Efendioğlu Mermer, mağazasında da yer alan mermer masa ve aksesuarlardan oluşan benzersiz koleksiyonunu şimdi CNR IMOB Fuarı’nda görücüye çıkarıyor.

Uluslararası mobilya fuarları arasında önemli bir yer edinen CNR IMOB, 22-27 Ocak tarihleri arasında birbirinden değerli markaları dünya sahnesine taşıyacak. Fuardaki tek mermer markası olma özelliği taşıyan Efendioğlu Mermer standını 10. Hall C-09’da ziyaret edebilirsiniz.

Hafif, dayanıklı, zarif...

Efendioğlu Mermer’in özel üretim teknolojisi ile üretilen mermer masaları; hem 2 kişinin taşıyabileceği kadar hafif hem de 4 kişiyi taşıyabilecek kadar dayanıklı. Üstelik tek blok kullanımıyla dokusundaki devamlılığı muhafaza ediyor, şıklık ve zarafetini bir bütün olarak beğenilere sunuyor. Efendioğlu koleksiyonundaki mermer masaları dilediğiniz ayak seçeneği ile tercih edebilirsiniz.

Efendioğlu Mermer hakkında:

Efendioğlu Mermer 1967 yılında Trabzon’da, bölgedeki mermer atölye ve üreticilerine malzeme tedariği sağlamak amacıyla kurulmuştur. Zaman içerisinde gelişim göstererek büyüyen Efendioğlu, önce 1973 yılında İstanbul’a, ardından 1990 yılında Orhangazi/Bursa’da bulunan, günümüzde faaliyetine devam eden fabrikasına taşınmıştır. Efendioğlu Mermer, yurt içi satışlarında ülkenin dört bir yanına malzeme tedariği sağlarken, yurt dışındaki satışlarını ise; ABD, Rusya, Meksika, Arjantin, Şili, Çin, Japonya gibi dünyanın dört bir yanında 5 kıtada bulunan 50’den fazla ülkeye yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21