banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

EKONOMİK BÜYÜMEDE BELİRLEYİCİ ROL OYNUYOR

Türkiye ekonomisinin pandeminin olumsuz yansımalarına karşın ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21,7 büyümesinin çok değerli olduğunu dile getiren 

Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi (BOSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Akyıldız, Bursa’nın ülke ekonomisinin büyümesinde lokomotif şehir olmaya devam etmesinde BOSAB’ın rolünün her geçen gün arttığını kaydetti.

DESTEKLER ARTARAK SÜRDÜRÜMELİ

Etkileri azalmış olsa da pandeminin ekonomi üzerindeki etkilerinin sürdüğüne dikkati çeken BOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Akyıldız, “Ülke olarak ciddi kayıplara yol açan pandemi sürecinin ardından ekonomik olarak hızla toparlandık. Tüm dünyada negatif gelişmeler yaşanırken Türkiye ekonomisi, gücünü kanıtlayarak hep pozitif verilerle yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. İkinci çeyrekte de geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21,7 büyümüş olmamız gelecek için umut verici nitelikte. Bu anlamda ülke ekonomimize katkı sunmak için gece-gündüz çalışan sanayicimizi kutluyorum. Türkiye, bu verilerle gücünü bir kez daha kanıtlamış oldu. Üreticinin karşılaştığı zorluklar el birliği ile çözülür, sanayiciye verilen destekler artarak devam ederse büyüme verilerimiz daha da yüksek gelecektir” diye konuştu.

BTSO İLK 250’DE 7 BOSAB ÜYESİ VAR

Büyüme rakamlarının yanı sıra Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) 24 yıldır sürdürdüğü Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’nın 2020 sonuçlarına göre BOSAB üyesi 7 firmanın listede yer almasının da memnuniyet verici olduğunu dile getiren Akyıldız, “BOSAB Yönetimi olarak bölgemizdeki firmaların talep ve isteklerini BTSO aracılığıyla yetkili merciler nezdinde hızla çözüme kavuşturabiliyoruz. İlk 250 Büyük Firma Araştırması’nda yer alan firmalarımız ile gurur duyuyoruz. Ülke ekonomimizin büyümesi, firmalarımızın doğru aksiyon alarak attıkları güçlü adımlarla doğru orantılı. Bu bağlamda; ‘Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ mottosuyla rol model çalışmalara imza atmaya devam eden BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Burkay’a hem İlk 250 Araştırması, hem de iş dünyamızın taleplerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21