Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

‘EKONOMİYE YÖN VERENLERLE İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRECEK’

-BAŞKAN OKTAY YILMAZ: “EKONOMİNİN TEMELİ OLAN İSTİHDAM VE ÜRETİM NOKTASINDA ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN MÜSİAD, İLÇEMİZDE DE ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR.”

-BAŞKAN YILMAZ: “YEREL YÖNETİM OLARAK ÖZELLİKLE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI, MESLEK ODALARI VE DERNEKLER İLE ORTAK HAREKET ETMEK, İLÇEMİZİN KALKINMASINDA İZLEYECEĞİMİZ YOLLARDAN BİRİ OLACAK.”

-MÜSİAD BURSA ŞUBE BAŞKANI NİHAT ALPAY: “DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE HEM YILDIRIM’DA HEM DE BURSA’DA, SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI OLARAK ŞEHRİMİZİN YÖNETİCİLERİ İLE İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATACAĞIZ.”

BURSA- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçenin refah düzeyinin artmasında sivil toplum kuruluşları ile yapılacak istişare ve ortak çalışmalar doğrultusunda topyekun bir kalkınma hedeflediklerini belirtti. MÜSİAD Bursa Şubesi temsilcilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, “MÜSİAD, Bursa ve Türkiye’de ekonomik yaşama yön veren önemli kuruluşlarımızdan. Ekonominin temeli olan istihdam ve üretim noktasında elini taşın altına koyan MÜSİAD, ilçemizde de önemli çalışmalara imza atıyor. Yerel yönetim olarak özellikle sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve dernekler ile birlikte ortak hareket etmek, ilçemizin kalkınmasında izleyeceğimiz yollardan biri olacak. Gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı, MÜSİAD Bursa Şube Başkanımız Sayın Nihat Alpay ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

‘BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ’

MÜSİAD’ın geçmişten bugüne kadar belediyeler ile iş birliği içinde olduğunu ifade eden Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, “Dün olduğu gibi bugün de hem Yıldırım’da hem de Bursa’da, sanayiciler ve iş adamları olarak şehrimizin yöneticileri ile iş birliğine imza atacağız. Yıldırım’da, Yıldırımlıların hayrına olacak plan ve projelerde Başkanımızla ve belediyemizle beraber hareket edeceğiz. Ekonomik potansiyeli yüksek olan şehrimizde, Sayın Başkanımız Oktay Yılmaz’ın kazandıracağı hizmetlerde kendilerinin yanında olacağız. Ecdat yadigarı olan ve tarihi öneme sahip şehrin sorunlarının çözümü için çıktığı yolda, MÜSİAD Bursa Şubesi olarak Başkanımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21