Öne Çıkanlar İNCELEME Top Yankı ak gökmen
banner13

Emir Buhari Kültür Merkezi, kapılarını açtı

Günümüzde Emir Buhari Kültür Merkezi olarak, Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başlayan merkez, haftanın her günü gerçekleştirilen kültür, sanat ve eğitim etkinlikleri ile Yıldırımlıların yaşamına değer katıyor.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yazarlık Atölyesi programı kapsamında birbirinden önemli isimler pandemi kurallarına uygun olarak üniversite ve lise öğrencileri ile buluşuyor.

16 şair-yazar-akademisyen ve sanatçının katılacağı Yazarlık Akademisi, genç kalemleri usta birer yazara dönüştürecek.

Öte yandan geçmişin ve günümüzün harmanlandığı merkezde, Kur'an-ı Kerim, Hadis, Tefsir, Fıkıh, Akaid derslerinin yanı sıra Arapça, Osmanlıca, Hat, Ney, Yazarlık, Sinema ve Fotoğrafçılık atölyeleri de ilçe sakinlerine yeni ufuklar açacak.

Anahtar Kelimeler:
Emir BuhariKültür Merkezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.