Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

EMITT FUARINA GERİ SAYIM BAŞLADI

Fuar, 50 ülkeden binlerce kişinin katılımıyla İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenecek. Yalova Belediyesi, Yalova Kağıdını markalaştırma çalışmalarını, dünyanın en büyük 3’üncü fuarı EMITT’te gerçekleştirecek.

Yalova Kağıdını Markalaştırmak ve Yürüyen Köşk’e Turist Çekmek Önceliğimiz

“Şehrimizin tanıtılması için dünyanın en büyük 3’üncü fuarında yerimizi alacağız” diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Bu yıl 25’incisi yapılacak olan EMITT fuarında şehrimizin değerlerimizi tanıtacağız. Yalovamız da Türkiye’nin ilk kağıt müzesi Raif Dinçkök Kültür Merkezi içerisinde yer alıyor. Bununla birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyaya mirası Yürüyen Köşk’ümüz var. Bizim amacımız geçtiğimiz aylarda başlattığımız girişimlerle hem Yalova Kağıdını markalaştırmak hem de Yürüyen Köşk’e turist çekmek. Böyle önemli bir fuarda ben eminim ki çok fazla sayıda vatandaşa Yalova’nın tanıtılmasını sağlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21