Öne Çıkanlar Akbaş Festival GÜRSU Hamilelik BUSİAD
banner13

Emtunies Gayrimenkul Ailesi iftarda buluştu

2024 yılına hızlı bir giriş yapan Emtunies Gayrimenkul Ailesi, Bursa'nın lezzet duraklarından olan Hayat Lokantası'nda gerçekleştirdiği iftarda bir araya geldi. Bursa ve Bursa'nın ilçelerinde açmış oldukları şubeler ile kısa sürede yükseliş trendine giren Emtunies Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Emrah Tuncer, ''Emtunies Gayrimenkul olarak Bursa'da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirdik. Genç, dinamik ve sektöre hakim ekip arkadaşlarımız ile Bursa'da faaliyet gösteriyoruz. Aile ortamının sıcaklığını, aidiyet duygusunu, insan odaklı çalışma anlayışı ile harmanlayan ekip arkadaşlarımız ile 2024 yılında yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğiz'' dedi.

Emtunies Gayrimenkul Genel Müdürü Tolga Çevikel ise yaptığı açıklamada, ''Bursa halkının bize göstermiş olduğu ilgiden ve güvenden ötürü çok memnunuz. Çok iyi bir kadromuz var. Ekip arkadaşlarımızın her biri alanında deneyimli. Yönetim Kurulu Başkanımız Emrah Tuncer'in ise ortaya çıkardığımız bu başarı da katkısı çok büyük. Hedefimiz sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin en büyüğü olmak'' ifadelerini kullandı.



 

Anahtar Kelimeler:
Emtunies Gayrimenkul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.