banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ENFLASYON YERİNE BURSALI KAZANIYOR

Mağazalar zinciri pandeminin de etkisiyle zorlaşan ekonomik koşullara ‘Enflasyon yerine Bursa Kazansın’ adlı kampanyayla meydan okuyor. Bursalı vatandaşların  ekonomilerine destek olmak için düzenlenen kampanyada güvenilir ve kaliteli ürünlerde büyük indirim seçenekleri sunuluyor.

Özhan’da müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tüm ayı kapsayan indirimler, sürekli yenilenen dönemler halinde sunulan çok uygun fiyatlar Bursa’da büyük ses getiriyor. Her dönem için yepyeni indirimler ve birbirinden çeşitli fırsatlar sunulurken, gıdadan temizlik malzemesine, kişisel bakımdan ev gereçlerine kadar farklı kategorilerde indirimler görmek mümkün oluyor.

Mağazalar Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, "Hepimiz için ekonomik koşulların zorlu olduğu bir dönemdeyiz. Koşulları göz önünde bulundurarak mevcut ekonomik durumda müşterilerimizin bütçesini koruyacak çözümler üretiyoruz. Tüm ürün gruplarında yılın tamamına yaydığımız avantajlı indirimler sunuyoruz. Bursalı vatandaşlarımızın faydalanabileceği, memnun kalacağı indirimlerimiz var. Gıdadan temizlik ürünlerine kadar farklı kategorilerde kaliteli ürünleri güzel fiyatlarla buluşturuyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21