banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

“Enflasyonla mücadelede hükümetimizi sonuna kadar destekliyoruz”

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak, enflasyonla mücadelenin sürdürülebilir ekonomik büyüme ve ekonomide güven ortamının devamı için büyük öneme sahip olduğunu, ihracatçılar olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Üretimin sağlıklı ve öngörülebilir bir şekilde sürmesi için fiyat istikrarının hayati öneme sahip olduğuna işaret eden Uçak, “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak tarafından açıklanan önlemlerin enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarı konusunda ekonominin beklediği güçlü etkiyi yaratacağına inanıyorum. Ürünlerde yüzde 10 indirim enflasyonun ineceğine olan inancın pekişmesine katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Enflasyonla mücadelede kısa vadede elde edilecek başarının, Türk Lirası’nda da istikrarın oluşmasını ve döviz kurlarındaki artışın durmasına ve sonrasında gerilemesine katkı sağlayacağını dile getiren Uçak, KDV iadelerinin hızlandırılacağı açıklamasını ise, çok önemsediklerini ve desteklediklerini kaydetti.

Açıklanan programın ihracat odaklı olmasından da çok mutlu olduklarının altını çizen Uçak, “Programın başarıya ulaşması için tüm sektörlere ve hatta toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düşüyor. Biz ihracatçılar olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir azimle yerine getirmeye devam edeceğiz. Hükümetimizi sonuna kadar destekliyoruz, daima hükümetimizin yanında olacağız " diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21