Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

ENGELLİ  CEVAHİR MADENDEN BAŞKAN AYDINA DOST ZİYARETİ

CEVAHİR MADEN ;ARTIK ÖZGÜR VE BİR OKADAR DA MUTLUYUM

Ziyarette konuşan  cevahir Maden  belediye başkanımızın girişimleri sonucunda  yıllardır 3. Kattaki evimize inip çıkarken çektiğim eziyet ve 4 duvar arasına hapsolmam  bir anda özgürlüğe ve mutluluğa dönüştü.kendimi yeni doğmuş gibi hissediyorum .asansörün yapılmasında emeği gecen maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.ALLAH hepsinden razı olsun.şimdi engelliler ile ilgili yapılan bütün etkinliklere rahat katılabiliyorum. Artık evde değil sosyal etkinliklerde olacağım diyerek 3 aralıkta engelliler ve aileleri adına sayın Başkanımıza yılın ENGELLİ DOSTU belediye başkanı plaketini vernmek bana nasip oldu  şimdi de dernek başkanımız emrullah AKÇAY abimle bir dost ziyareti yapmak istedim hez zamanki gibi mütevazi ve güler yüzlü bir şekilde bizi ağırlayan başkanımıza  ,dostumuza engelli kardeşlerim ve aileleri adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan AYDIN; Belediye olarak engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin her daim yanlarında olduklarını Engelliler Koordinasyon merkezimiz aracılığıyla sorunlarını takip ettiklerini ve en hızlı bir şekilde sonuçlandırdıklarını dile getirerek şimdiye kadar aldığım en değerli plaket olduğuna dikkat cekerek  bu güzel kalpli dostlarımın bana layık gördükleri ENGELLİ DOSTU ünvanına layık olmaya çalışacağını dile getirerek ziyaretten dolayı cevahir maden kardeşime teşekkür ederim dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİBEKİR AYDIN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.