Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

ENGELLİLERLE İLETİŞİM VE İSTİHDAM KONFERANSI

Konuşmacı Kazım Köse tarafından sunumu gerçekleştirilen konferansta Engellilerle iletişim yanlış bilinen doğrular, toplumdaki önyargılar engellilerinde sanıldığının aksine çok başarılı olabildikleri bu vesile ile de istihdamda ayrımcılığa uğramamaları gerektiği, engellilerin de herkes gibi yaşanabilir bir hayat istediklerini dile getirdi. Önyargı kavramının kalkması halinde engellilerin de başarı elde edeceğine vurguyapan Nethaber.com yazarı Köse örneklendirmeler yaparak sunumunu bitirdi. İletişimci ve Nethaber köşe yazarı Kazım Köse konferansı vatandaşın büyük bir beğenisini topladı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Engellilerle iletişim konusu gerçekten çok önemli bir konudur. Toplum olarak hep bir önyargı ile bakıyoruz bu olumsuz bakışlardan biran önce kurtulmamız gerekiyor. Önyargıyı kırmak ve herkes gibi davranmak engellileri hem mutlu edecektir hemde başarı getirecektir. Engelli kardeşlerimizin her daim yanında ve destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Başkan Aydın Engellilerle iletişim ve engellilerin istihdamı konulu konferansı bizlere sunan İletişimci Kazım Köse’ye teşekkür ediyorum. Böyle konferanslarımızın da devamı gelecektir dedi. 

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİBEKİR AYDIN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.