banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ENGELSİZ SAHNE’YE MÜZİK AKADEMİSİ DAMGASI

 Yıldırım Belediyesi Müzik Akademisi ve Engelsiz Mutfak kursiyerleri, engel tanımayan insanların başarı öykülerini tüm Türkiye ile paylaşan TRT Müzik'in 'Engelsiz Sahne' programına konuk oldu.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde dezavantajlı grupları topluma kazandırmayı hedefleyen Müzik Akademisi'nde eğitim gören kursiyerler, Engelliler Haftası’nda hünerlerini bir kez daha tüm Türkiye'ye gösterdi. Müzik Akademisi’nin daha önce de katıldıkları TRT Müzik kanalında canlı yayınlanan ve sunuculuğunu ünlü sanatçı Metin Özülkü'nün yaptığı programın sezon finali bölümünün konukları, sanatçılar Erdal Çelik, Hazal ve Müzik Akademisi’nin engelli solisti Mehmet Emre Kalaycı ile Müzik Akademisi bağlama ve koro grubu oldu. Müzik Akademisi kursiyerlerinin sergiledikleri performans stüdyodaki izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Program sonunda el sanatları öğrencilerinin yaptıkları filografi tablo Yıldırım Belediyesi adına, TRT Genel Müdürlüğü’ne verilmek üzere Metin Özülkü’ye takdim edildi. Program, Engelsiz Mutfak kursiyerlerinin hazırladıkları pastanın kesimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21