banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ENGELSİZ YAŞAM’DAN BÜYÜLEYEN SERGİ

Mustafakemalpaşa Belediyesi Murat Uzgur Engelsiz Yaşam Merkezi’nin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği ‘Resim ve El Sanatları Sergisi’ Adnan Menderes Meydanı’nda açıldı.
Merkezde eğitim alan 50 engelli kursiyerin 6 aylık çalışmalarının ürünü olan sergide; kalemden örgüye, filografiden boncuk işlemeye kadar 200 eser beğeniye sunuldu. ‘En Büyük Engel Sevgisizlik’ sloganıyla açılan sergiyi ziyaret eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, engelli öğrencileri azimleri ve becerilerinden dolayı tebrik etti. ‘Engellilerimize yeni imkânlar sunacağız’ Engelsiz Yaşam Merkezi’nde açılan kursların üretmek ve becerilerini geliştirmek isteyen engelliler için büyük bir imkân sunduğunu kaydeden Başkan Kanar; “ Hiçbir yaş ve engel, kendimizi geliştirmeye, ortaya bir ürün çıkarmaya sebebiyet vermez. Vatandaşlarımız burada sosyalleşerek bir aile içindeymiş gibi alanlarında uzman eğitimcilerin de katkılarıyla kurslarına devam ediyor. El emeği göz nuru bu eserleri ortaya koyan kursiyerlerimizi kutluyorum. Bizlerde, Engelsiz Yaşam Merkezi’ne daha fazla önem vererek, imkânlarını arttırmak için gayret göstereceğiz” dedi. Etkinlikte görücüye çıkan ürünleri tek tek inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sergi hakkında bilgiler alarak engelli öğrencilerle sohbet etti. İki gün izlenime açık kalan sergideki ürünler, malzeme karşılığı satışa sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21