Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Ensar Bebek Hayata Tutunmak  İstiyor

Sizlerin destekleri ile Ensar Yel Valilik izni ile açılan kampanyaya katkılarınızı bekliyor. Hayata tutunması için, nefes alması için sizde bu evladımızın gönüllü ablası  ve ağabeyleri olarak kampanyaya gönüllü destek verip, yardımcı olabilirsiniz. Bu kampanya ile ilgili gerekli bilgileri haberin içerisindeki fotoğraflarda yer almaktadır. 

SMA, omurilikte bulunan ön boynuz motor sinir hücrelerini etkileyerek hareket kabiliyetini kısıtlayan bir kas hastalığıdır. Ensar bebeğin hızlı nefes aldığı ve hiçbir şekilde boynunu tutamadığı için genetik kan raporu alındı ve SMA Tip1 hastası olduğu ortaya çıktı. İstemli kaslarda kuvvetsizlik ve erime görülür. sma tip1grubunun en ağır seyreden tipidir. Hastalık 6 aydan önceki dönemde belirti verir. Bazı hastalarda  belirtiler doğum öncesi dönemde başlayabilir Ensar bebekte de olduğu gibi görülmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21