Öne Çıkanlar RUMELİSİAD İhsaniye corona Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

ERKAN AYDIN’DAN KREŞ SÖZÜ

Aydın, ‘Osmangazi’de okul öncesi eğitime destek sağlayarak 3-6 yaş arası çocuklarımızın yetenek ve becerilerini okul öncesi eğitimle etkili bir biçimde geliştirecek, bedensel, zihinsel, sosyal yönden gelişimleri sağlanacak ve ilkokula hazır hale getirilecek kreşler açacağız. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda belediyenin verimli çalıştıramayarak kapattığı belediye çalışanlarına özel kreşi tekrar açacağız” dedi.

Osmangazi’deki bütün beton meydanları da yeşil alana, sosyal alanlara dönüştüreceklerini kaydeden Aydın, bakımsız, atıl kalmış tüm alanları Osmangazililerin kullanımına açacaklarını belirtti.

Aydın, CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ve Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte Emek'te Giresun Soğukpınarlılar, Yağlıdereliler, Espiye Ericek Köyü, Söğütağzı ve Tirebolulular derneklerini ziyaret ederek programlarını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22