banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek

Enflasyonla etkili ve sürdürülebilir bir mücadele için kendilerine düşen her türlü göreve her daim hazır olduklarını vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu şunları ifade etti:

“Enflasyonla mücadelede kararlı duruş ve sağlam irade esastır. Devletimiz bu kararlılık ve iradeyi ortaya koyan çok değerli bir kampanya başlattı. Biz de Eroğlu Holding olarak bu kampanyanın bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz. 35 yıllık köklü geçmişimizde nasıl bir an bile devletimizle işbirliği içinde hareket etmekten, ekonomiye değer katmaktan ve milletimizin yüzünü güldürmekten vazgeçmediysek bugün de aynısını yapıyoruz.”

“Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı” kapsamında şirketlerden ve markalardan talep edilen yüzde 10’luk indirimi bir adım ileri götürdüklerini de belirten Eroğlu şöyle konuştu:

“Gayrimenkul tarafında peşin alımlarda indirim oranımızı yüzde 20’ye kadar yükselttik. Moda markalarımızdan Colin’s yılsonuna kadar tüm indirimlere ek olarak yüzde 10 indirim uygulayacağını açıkladı. Loft markamızla da yine aynı şekilde bu kampanyaya destek vereceğiz. Türk halkı birlik olursa karşı karşıya kaldığı her türlü sorunun üstesinden gelebilir. Biz buna yürekten inanıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21