Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik BUSİAD Kedi İnce Medya
banner13

Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya yeni görev

Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Efkan Ala'yı kutladı.

Başkan Aktaş şu ifadeleri kullandı; "Önceki dönem İçişleri Bakanımız, Bursa Milletvekili'miz Sn. Efkan Âlâ, partimizin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kendisine yeni vazifesinde muvaffakiyetler diliyor, Bursa'mız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "AK Parti'mizin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekilimiz Sayın@efkanala'yı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." şeklinde açıklama yaptı. 

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Cumhurbaşkanımız ve G. Başkanımız Sn. @RTErdogan'ın tensipleriyle partimizin Dış İlişkilerden sorumlu G. Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen,Ö. dönem içişleri bakanımız,Bursa Milletvekilimiz Sn.@efkanala 'yı tebrik ediyor, partimiz ve Bursamız için hayırlı olmasını diliyorum" ifadesinde bulundu.  

Anahtar Kelimeler:
Efkan Ala
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.