Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

ESKİ MEDİCAL PARK HASTANESİNİN YERİNE KAÇAK OTEL Mİ YAPILIYOR?

İşte Gazeteci Necmi İnce'nin sosyal medya hesabında yayınladığı o ilginç haber;

''ESKİ MEDİCAL PARK HASTANESİNDEN KÖTÜ KOKULAR GELİYOR!

Bursa'nın meydanlarından birisi olan Fomara'da eski Medical Park Hastanesi'nin orada ki bazı yerlerin kaçak olduğu bilindiği için zamanında ruhsatı iptal edilmişti.

Bu boş yere şimdilerde birileri otel yapmak için güya iddialara göre Bursa Büyükşehir Belediyesinden izin aldıklarını söyleyerek oteli kaçak olarak bitirmeye çalışıyorlar.Hatta bu yerin kaçak usullere aykırı camlı kaçak yeri çıkmasına rağmen oradan da yine inşaat ekipleri kaçak olarak oteli bitirmeye devam ettikleri iddia edildi.

İşin enteresan tarafı burada çalışan bazı kişilerinde SGK'dan izinsiz yabancı uyruklu kişilerin çalıştıkları söylendi.

Evet şimdi bu yeri aldıkları iddia edilen Bursa'daki Le lü xeotel oradaki ortakları Kerem Paşaoğlu ve Suriyeli Feraz arap ortakları otelleri yapmaya devam ettikleri iddia edildi.Bizlerde kamuoyuna bu konuyu açıklıyoruz.

Bursadaki yetkilileri göreve davet ediyoruz .''diye açıklamada bulundu.

Bu çıkan haberlerden sonra isimleri gecen kurum ve kuurluşların cevap hakının olduğunu belirtmek isteriz.

İlerleyen günlerde bu haberle ilgili gelişmleri sizlere aktaracağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper Tunga 1 yıl önce

ULUCAMİ İNŞAATINDA ÇALIŞAN İŞÇİLER NAMAZ KILSIN DÜŞÜNCESİ İLE YAPILAN SULUKİ CAMİ VE ETRAFİNDA BULUNAN YAKLAŞIK 18 TANE YATIR YILLAR ÖNCE ORDAN USULSÜZ BİR ŞEKİLDE KALDIRILDIĞINDAN BERİ (TARİHİ ESERDEN SÖZ EDİYORUM).O BİNA ALANI TAMAMEN BİR RANT ALANINA DÖNDÜ BAKALIM ŞİMDİ KİMLER RANT SAĞLIYACAK.VAKIF HAKKINA GÖZ DİKENLERİN SONU BELLİDİR.ÖRNEK.ERTAN SAYILGAN,SELİM SAYILGAN,BEHİÇ DİKİCİ VE DİKÎCİ AİLESİ.