Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANLARI ŞEHİT SİNAN ATEŞ'İ UNUTMADILAR

Bursa Ulu Camisinde şehit edilen  Doç.Dr. Sinan Ateş'in kılınan ceneza töreninde birbirinden önemli Ankara'dan kişiler katıldı.Başta İyi Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu ve Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanları hazır bulundu.

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başdanışmanı Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Servet Avcı ve Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanlar Atila Kaya ,Alişan Satılmış ve Adnan İslamoğulları'da katıldılar.Ayrıca bu cenaze de Cumhur İttifakından Ak Parti,MHP ve BBP'den üst düzey ve yerelede siyasetçilerin'den kimsenin gelmemesi ve mesaj bile yayınlamalarını tepki çekti.Yine bu cenaze töreni sonrasında programa gelmeyen MHP'li yöneticilere tepki olarak hem Ankara'dan hemde Bursa'dan binlerce kişi  partilerinden istifa ettiklerini iddia eden partililer oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.