Öne Çıkanlar turizm KKTC psikoloji Atlet Akbaş
banner13

​ESKİŞEHİR GIDA FUARI YARIN KAPILARINI AÇIYOR

Her türlü yiyecek içecek ürünleri, endüstriyel mutfak ekipmanları ile HORECA ve EDT sektörünün, gıda toptancılarının, aşçıların, satın alma yetkililerinin, otel ve restoran yöneticilerinin bir araya geleceği bu fuarın gıda sektörüne önemli katkılar sağlaması ve yeni iş bağlantılarına öncülük yapması hedeflenmektedir.

Ülke Genelinde Yoğun ilgi

Ülkemizde sektörün önde gelen söz konusu iş adamlarını katılımcı firmalar ile görüştürerek bölge ticaretine önemli katkılar sağlamayı hedefleyen fuar, 22 farklı ilden gelecek Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Eskişehir Aşçılar Derneği (ESASDER) üyesi aşçıları tarafından fuar süresince her gün farklı bir İç Anadolu ilinin özel lezzetlerini fuar alanında oluşturulan ‘Gastronomi Mutfağı Özel Alanı’nda ilgililer ile buluşturacaktır.

Otel, Restoran ve Sosyal Tesisler Bu Fuarda Buluşuyor

İkram ve ağırlama sektörü, endüstriyel mutfak, otel ile kafeteryaların masa üstü ekipmanları, hijyen ekipmanları ve ambalaj malzemeleri satışını gerçekleştiren firmalar Eskişehir Gıda Fuarında yerini alıyor. Eskişehir’in yanı sıra, Kütahya, Bilecik, Afyon, Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce, Uşak, Konya, Isparta gibi çevre illerdeki gıda sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek, fuarda ev dışı tüketim grupları, süpermarket zincirlerinin tepe yöneticileri, gıda ve içecek perakendecileri ve toptancıları, otel yöneticileri, kamuya ait sosyal tesislerin yöneticileri, aşçılar, yerel marketler ve toplu tüketim yapan her türlü kuruluşun yöneticilerini sektördeki yenilikleri takip etmeleri amacıyla katılımcı firmalarla buluşturacaktır.

Madalyalı Aşçıların Sunumları ve Yemek Yarışmaları

Eskişehir Gıda Fuarı’nda ayrıca madalyalı aşçılar, genç aşçılara workshoplar düzenleyecek. Otel, restoran ve fastfood zincirlerinin aşçılarının yer alacağı fuarda, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Eskişehir Aşçılar Derneği (ESASDER), Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından çeşitli aktiviteler, özel sunumlar ve yarışmalar gerçekleştirilecek.

Girişin ücretsiz olduğu TÜYAP Eskişehir Gıda 2019, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 18 – 20 Nisan tarihlerinde 10.00 ila 20.00 saatleri arasında, 21 Nisan Pazar günü ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

ETO – TÜYAP FUAR MERKEZİ’NE ULAŞIM NASIL SAĞLANIR?

Ziyaretçiler Opera – Şehir Hastanesi güzergahından devam eden tramvay hattının son durağında inip 5 dk’lık yürüme mesafesinden sonra ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’ne ulaşabilirler. Toplu taşıma araçlarından da 6 – 43 – 44 - 57 numaralı hatları kullanabilirler.

Tüyap Eskişehir Fuar Merkezi tarafından sağlanacak olan ücretsiz servisler Espark Bağlar çıkışı Türkiye İş Bankası önünden fuar alanına sefer düzenleyecek olup, güzergah üzerinde bekleme yapmayacaktır.

Ücretsiz Servis saatleri:

Şehirden Fuar Alanına Hareket

10:00 – 12:00 – 13:00 – 14:00 – 16:00

Fuar Alanından Şehre Hareket

14:30 – 16:30 – 18:30 – 20:00 (21 Nisan Pazar günü fuar alanından en son kalkış saati 19:00’dur.)

*Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin toplu taşıma araçları ile;

Atatürk Bulvarı Migros karşısı ve Espark Bağlar çıkışı Türkiye İş Bankası

önünden;

Fuar alanına hareket saatleri 10:00 – 12:00 – 15:30

Fuar alanından hareket saatleri 11:00 – 13:00 – 19:00

Fuar hakkında daha detaylı bilgi için www.eskisehirgidafuari.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal Medya Hesapları;

Facebook, İnstagram, Twitter:tuyapeskisehir

ETO – TÜYAP Fuar Merkezi Adres ve Telefon:

71 Evler Mah. Çevre Yolu No:114 Odunpazarı/ESKİŞEHİR (Yeni Şehir Hastanesi Karşısı)

0 222 700 00 82

TÜYAP ESKİŞEHİR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.