Öne Çıkanlar veremsavaş BUSİAD Kedi Hamilelik İnce Medya
banner13

FESTİVALDEN ELDE EDİLECEK GELİRLE KÜTÜPHANE

Bursa’nın en büyük Anne Çocuk Festivali, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi fuar alanında düzenlendi. Açılışına KADEF Onursal Başkanı Nükhet Bozkurt’un da katıldığı festivalde çok sayıda etkinlik düzenlendi.

Kadef’ten Bursa’nın En Büyük Anne Çocuk Festivali

Kral Şakir’in yazarı ve çizeri Varol Yaşaroğlu düzenlediği söyleşinin ardından hayranlarının kitaplarını imzalarken, Akademisyen Anne olarak da tanınan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal anne ve babalarının da katılımıyla çocuklara oyunlar oynattı.

Festivalde ayrıca anne çocuk eğitimi, sağlıklı beslenme ve yaşam başta olmak üzere pek çok konuda da seminerler düzenlendi.

Yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı festivalde çocuklar oyun alanlarından ücretsiz olarak yararlanırken, Karagöz Hacivat ve Kırmızı Başlıklı Kız gibi tiyatro gösterilerini de ilgiyle izledi. Aileler de eğitim kurumlarının standlarını gezerken aynı zamanda indirimli alışveriş fırsatlarından da yararlanma imkanı buldular.

Festivalden Elde Edilecek Gelirle Kütüphane

Bursa Park Organizasyon ile birlikte Bursalılara dolu dolu bir hafta sonu yaşatan bu festivali düzenledikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden KADEF Genel Başkanı Esra Gökmen, festivalden elde edilecek gelirle Ovaakça İlköğretim Okuluna kütüphane kurulacağının altını çizdi. Vatandaşları benzer sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye de davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.