banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Fetöden Tutuklu Kocasını Ziyarete Gitmek İsteyen Kadın Kalbine Yenik Düştü
Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan kocasını ziyarete gitmeye hazırlanan kadın, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babası ve annesiyle birlikte oturan 29 yaşındaki Pınar Çınar, H Tipi Cezaevi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan kocasını ziyarete gitmek için hazırlık yapmaya başladı. Kahvaltının ardından çocuklarını hazırlayan Çınar, “Göğsüm arıyor. Bana bir şeyler oluyor” diyerek yere düştü.

112 ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Çınar, kalbi 4 kez çalıştırılmasına rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla genç kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21