banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Fibabanka, Tarfin iş birliğiyle çiftçinin her zaman yanında

Gübreni, akaryakıtını, tohumunu, yemini bugün al, hasat zamanı öde

Fibabanka, tarım sektöründe sunduğu ürün ve hizmetlerle çiftçilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Çiftçilerin tarımsal üretimde kullandığı gübre, tohum ve yem ihtiyaçlarında “Tarfin” ile iş birliği yaparak çiftçilere kredi desteği sunuyor.

Çiftçiler, tarımsal ihtiyaçlarını, Tarfin’in 67 satış noktasında, bankanın uygun koşullu tarım kredileriyle bugün alıp hasat zamanı ödeyebiliyor. Başvuru yapan çiftçilerin, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı olmaları ve 3422’ye HASAT boşluk, T.C. kimlik numaralarını yazarak SMS göndermeleri yeterli oluyor.

Tarfin ile yapılan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert, “Tarım sektörü ülke ekonomimizin can damarlarından bir tanesini oluşturuyor. Biz de Fibabanka olarak tarım bankacılığı alanında sunduğumuz ürün ve hizmetlerle her zaman çiftçilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı önemsiyoruz. Hasat zamanı ödeme imkânı sunduğumuz bu iş birliğinde, Tarfin satış noktalarında kurduğumuz dijital banka platformu ile krediyi çiftçilerimizin ayağına götürüyoruz. Bu girişimle, çiftçilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı ve onlara her zaman destek olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Tarfin Genel Müdürü Mehmet Memecan, Fibabanka ile çalışmalarından dolayı mutluluğunu ifade ederek, “Çiftçimizin hayatına kattığımız her değer bizim için çok önemli. Fibabanka ile yapmış olduğumuz iş birliği çerçevesinde hasat vadeli ödeme imkânını daha uygun koşullar ile çiftçilerimize sunmak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Fibabanka hakkında:

Fiba Grup bünyesine 27 Ekim 2010 tarihinde katılan Fibabanka, “Anlarız hızla, çözeriz hızla” mottosu ve müşterilerinin ayağına giden banka misyonuyla hizmet vermektedir. Fibabanka, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere Türkiye’de toplam 78 şubesi ve yaklaşık 1.700 çalışanı ile kurumsal, ticari, KOBİ, bireysel, tarım ve özel bankacılık alanlarında faaliyet göstermektedir.

Detaylı Bilgi İçin: Bersay İletişim Danışmanlığı

Sinem Sünör Kutlu/ [email protected] / 0553 617 58 39

Erdi Gürel / [email protected]/ 0535 508 23 65

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21