Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

GARDROP PROJESİNE ÖĞRENCİLERDEN TAM DESTEK

Sosyal Sorumluluk projesi olan “ GARDROP PROJESİ” Evlerinizde kullanmadığınız giysileri  “Giysi Evi” ’ne getirerek ihtiyaç sahipleri insanların umudu ve mutluluğuna ortak oluyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Sosyal Sorumluluk projesi olan “ GARDROP PROJESİ” daha fazla kitlelere ulaştırmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yürütüyoruz.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen bu çalışma öğrencilerimize projenin amacı ve faydaları anlatılarak bu konuda destek olabileceklerini ifade ediyoruz. Kullanmadığımız giysilerimizi bu proje kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza böylece giysi desteğinde bulunarak onların umudu ve mutluluğuna ortak oluyoruz. Vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı bizlerin amacı ise bu projeyi daha fazla kitlelere duyurmak ve daha fazla destek sağlayarak ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmaktır.

Her yıl projemiz hem gelişiyor hem büyüyor

Belediyemiz tarafından daha fazla kitlelere ulaşılması için başlattığımız  “ GARDROP PROJESİ”  3 yılı aşkın başarılı bir şekilde her geçen gün büyüyerek ilerliyor. İlçemizde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla düzenlediğimiz projemiz hem gelişiyor hemde daha fazla kitleye ulaşarak büyüyor. Sevgili Öğrencilerimiz ve bu konuda duyarlı olan tüm vatandaşlarımız sosyal sorumluluk projesi kapsamında evlerinde kullanmadığınız giysileri Orhangazi Hanımlar Lokali içerisinde bulunan “ Giysi Evi” ne bırakarak bu iyiliğe sizlerde ortak olabilirsiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.