Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

GAZETECİ NECMİ İNCE'DEN MİLLETVEKİLİ REFİK ÖZEN'E HUKUK DERSİ

Bu kapsamda İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci ve Hukukçu Necmi İnce'nin yazdığı yazılardan rahatsız olan ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet eden Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'e daha mahkeme süreci bile olmadan Savcılık makamında kötü haber geldi.
Gazeteci ve Hukukçu Necmi İnce bir hukuk davası daha dava açılmadan kazandığını sosyal medya hesabından tüm okurlarıyla başlaytı.
İşte o paylaşımı;
"Adalet mülkün temelidir.!
Milletvekili Refik Özenle ilgili yazdığım yazılardan rahatsız eden ve cevap hakkını kullanmayan ve şikayet ederken TC. Savcı'sı tarafından dava bile açılmadan beraat ettim!
Eee artık hem gazeteci hemde hukukçu ile uğraşmak neymiş herkes öğrensin...
Ha unutmadan sırada diğer müptezellerle ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor.
Geçmiş olsun..!

Not: Bu arada Sn. Milletvekili Refik Özan 'e yeri gelmişken soralım;hakkınızda iddialara göre gerçekten uygunsuz videolar var mı ?
Ayrıca Togg 'un yemek ihalesi ve TBMM ile ilgili yemek ihalesini sizin aldığınız söyleniyor bu iddialar doğru mu?"diye bir paylaşımı oldu.
Bu yazılan iddialara sonrasın da Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen 'in nasıl bir cevap vereceği de merak konusu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.