Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

GAZETECİ NECMİ İNCE SONUNDA YİNE ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Gazeteci Necmi İnce'nin en son yazdığı köşesindeki ''Ak Parti Bursa'da Manita Hastalığı' ve 'Bir Kadının Sessiz Çıglığı ' yazısından sonra başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın şikayeti sonrasın önce gözaltına ve sonrasında ise tutuklu yargılanması için Bursa E Tipi Kapalı Cezaevinde yaklaşık 27 gün yattıkdan sonra tahliye oldu.

Hakkında açılan hakaret ve Şantaj Şüplesi olarak gözaltına alınan ve bu suçların gerçekleşse dahi tutuklaması olmamasına rağmen tutuklu yargılanmasına anlam veremeyen İnce konuyla ilgili sosyal meydadan önemli açıklmalar yaptı.

 Açıklamada bulunan usta gazeteci Necmi İnce, ‘’Bursa’da bir takım şer odakları ile mücadele ettiğim için başıma gelmeyen kalmadı. Çeşitli iftiralara maruz kaldım. Kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini önlemek, hakkımda atılan iftiralara cevap vermek için ilerleyen günlerde  Manşetx Gazetesi ve kendi  sosyal medya hesabından yapacağım canlı yayın ile tüm merak edilenlere açıklık getirip, üzerime oynanan oyunlar ile Bursa medyasında yuvalanmış haysiyet tetikçilerini ve onların arkasındaki güç odaklarını tek tek açıklayacağını söyledi.

Ayrıca unutulmamalıdır ki, gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma huyu vardır’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.