banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

GAZETECİ NECMİ İNCE'YE HAKARET EDEN NEJLA TEKE CEZA ALDI

Dosya Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 6 .Ceza Dairesi tarafından 04.04.2022 tarihinde karara bağlanarak Nejla TEKE'nin hakaret suçunu işlediği ve 87 gün Hapis ve 1.740tl para cezası aldı.

Ayrıca Nejla TEKE'nin Avukatı olan Muhammed Esat Söğütlü (Ak Parti eski Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü) dosyayı üst mahkemeye itiraz etmesine karşın dosya onaylanarak ceza kesinleşti.

Bu aldığı  ceza sonrası Nejla TEKE'ye   ayrıca Hükmün Açıklmasının  Geri Açıklması veriliği için  5 yıl içersine başka  bir suç işlerle bu suçuna cezasını yatacak.

2018 yılınan bu zaman kadar sistamatik olarak Gazeteci Necmi İnce yazdığı yazılar ve gündeme getirdiği haberleren dolayı hedef haline getirildi.

Bursa Medyasının güçlü ve korkusuz kalemi Gazeteci Necmi İnce ile hakkında kesinleşmiş hiç bir kararı olmadığı ve sicilininde temiz olmasına rağmen 2018 yılından beri belli güruhlar tarafından (kimi gazeteci ve siyasetçiler ) algı yönetimi yapılarak itibar suiskastına uğratılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Gazeteci aynı zamanda Hukuk Fakültesi Öğrencisi olan Necmi İnce yaşadığı kumpas olaylarından sonra kendisine yapılan haksızlıklara karşı hukuk mücadelesini devam ettirerek haklı olan mücadelesini yapmaya devam edeceğini açıkladı.

Ayrıca yine Gazeteci Necmi İnce bu zamana kadar hakkına kesinleşen yargı kararı olmaddığını ve herhangibir sicili olmadığını aktardı.

Gazeteci Necmi İnce yaptığı açıklamada "Hukukun üstünlüğüne inanan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak tarafsız mahkelerin verdiği karardan dolayı memnun olduğunu, adaletin er geç tecelli ettiğini söyledi. İnce, kazandığı bu ceza davalarından dolayı Manevi tazminat davasıda açtığını en kısa zamanda bu davanın da olumlu sonuçlanacağına inandığını bildirdi.

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ,Gazeteci Necmi İnce yaptığı açıklamasında önümüzdeki günlerde şahsına yönelik yapılan kumpas ve algı yönetimi haberleri nedeniyle başka gazetecilere yönelik kazandığı davalarıda kamuoyuna deklare edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21