Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Gemlik Belediyesi'nden E-İmar hamlesi

Gemlik Belediyesi'nin yurttaşların imar işlerini hiç bekletmeden halledebilmesini sağlayan sistem hakkında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, "Gemlik Belediyesi olarak hemşerilerimizin işlemlerini kolaylaştıracak adımları atmayı aralıksız sürdüreceğiz. Özellikle pandemi döneminde imar müdürlüğümüzün yoğunluğunun bir kısmını şu an çevrimiçi platformdaki verdiğimiz hizmetler oluşturuyordu. Hemşerilerimiz artık mesai saatlerine bakmaksızın imar durumu sorgulama, plan notlarını kontrol etme ve ilçe planlarındaki parselleri görmek gibi birçok işlemi web sitemizden gerçekleştirebilecek. Tüm Gemliklilerin işlemlerini en hızlı şekilde yapabilmeleri için teknolojinin imkanlarından faydalanmaya çalışıyor, çağın gereksinimlerine göre vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için teknolojik yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

E-İMAR NEDİR?

E-imar uygulaması ile yapılabilecek birçok sorgulama işlemi mevcut. Uygulama sayesinde yapılabilecek sorgulama işlemleri arasında imar durum belgelerine (ada/parsel ve/veya adres bilgilerinden) ulaşmak mümkün. Bununla birlikte kent rehberi içerisinden çalışabilirlik, güncel plan kararları ve plan notları ve kısıtlama kararlarına erişim de e-imar uygulaması ile mümkün.

Anahtar Kelimeler:
BursaGEMLİK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.