Öne Çıkanlar BTSO Revizyon İhsaniye corona Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

GEMLİK BELEDİYESPOR’DAN JUDODA ÇİFTE BAŞARI

Romanya’nın Cluj- Romaca kentinde ise Ümit Milli Takım Judokası ve Gemlik Belediyespor sporcusu Doğa Süren ise – 40 kg Avrupa Üçüncüsü oldu.

Belediyespor’un bu başarısından dolayı antrenör Ahmet Kılınç, İsmail Yıldız ve turnuvalarda başarı kazanan sporcuları tebrik edenBelediyespor Başkanı Hulusi Gandar, “Gençlerimiz ne kadar spor yaparsa, o kadar kötü alışkanlıklardan uzak durur. Gemlik’te çok sayıda keşfedilmeyi bekleyen cevher var. Sadece futbol değil, birçok konuda turnuvalara katılıyor ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ada teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, turnuvalardan başarı kazanan antrenör ve sporcuları tebrik ederken, önümüzdeki dönemde Gemlik’ten yeni Türkiye şampiyonları yetişmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Belediyespor’un başarısının Gemlik’in başarısı olduğunu da vurgulayan Başkan Sertaslan, Gemlik Belediyesinin spora ve sporcuya aralıksız destek vereceğinin de altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner7

banner22

banner21