Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

GEMLİK'TE OKULLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

İlçe genelindeki devlet okullarında dezenfekte çalışmalarına başlayan Gemlik Belediyesi ekipleri, okulları virüslerden temizliyor. Ekipler, sınıfların yanı sıra koridor, merdiven ve tuvaletler gibi ortak kullanım alanlarını da dezenfekte ediyor. Ayrıca ekipler dezenfekte işleminin yanı sıra maske, mesafe ve temizlik kurallarının hatırlatıldığı çeşitli uyarı levhalarını da okulların uygun yerlerine yerleştiriyor.

Yüz yüze eğitimin başlamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan şöyle konuştu: “Gemlik Belediyesi olarak pandeminin ilk günlerinden beri ekiplerimiz, koronavirüsün etkilerini azaltmak için olağanüstü bir çaba gösterdiler. Devlet dairelerinin yanı sıra okullarımızda düzenli dezenfekte ve temizlik çalışmalarını gerçekleştirdiler. 1 Eylül’de anaokullarımız ve birinci sınıflarımız eğitime başlıyorlar. Sonraki hafta da kalan sınıflarımız eğitime başlayacaklar. Öğrencilerimiz okullarına gelmeden önce tüm okullarımız, sınıflarımız ve ortak kullanım alanlarımız bir kez daha dezenfekte edilmiş olacaklar. Tüm öğrencilerimize sağlıklı ve güvenli bir eğitim öğretim yılı diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.