Öne Çıkanlar NECMİ İNCE Engelsiz İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

GEMLİK ZABITASI VATANDAŞIN YANINDA

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın talimatıyla yaklaşık bir ay önce süpermarketlerdeki ürünlerin raf fiyatlarını kayıt altına alan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bugünlerde gerçekleştirdikleri denetimde fiyatları karşılaştırdı. Bazı marketlerde ürün fiyatlarının sabit kaldığı bazı marketlerde ise ürün fiyatlarında yüzde yüze varan artışlar gözlemlendi. Bu artışlar hakkında rapor tutularak Bursa İl Ticaret Müdürlüğü’nün ilgili birimlerine gönderilirken denetimlerin sıkça devam edeceğini ve vatandaşın haklarının korunması için her türlü çalışmanın yapılacağı ifade edildi. 

Yapılan denetimler ile ilgili bilgi veren Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Ferhat Geyik yaptığı açıklamada Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerine aralıksız devam edeceğini ifade ederek, “Vatandaşlarımızdan ürün ile raf ve kasa fiyatları arasındaki farklar konusunda çok sayıda şikâyet alıyorduk. Bizlerde bugün yaptığımız denetimde bazı ürünlerin bir ay önceki fiyatıyla bugünkü fiyatları arasında indirimler yapıldığını, bazı ürünlerin ise zamlandığını gözlemledik. Bu aradaki fiyat farklarını tutanak altına alarak Bursa Ticaret İl Müdürlüğümüze göndereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.