Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

GENÇ KIZILAY BURSA GÖNÜLLÜLERİ MEVSİMLİK İŞÇİLERİ UNUTMAD

Genç Kızılay Bursa Gönüllüleri, pandemi ile mücadele sürecinde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Şehrin her noktasında, her kesimden ihtiyaç sahiplerine ulaşan Genç Kızılay Bursa Gönüllüleri, birlik ve beraberlik içerisinde atlatmaya çalıştığımız bu günlerde umut olmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında hayatlarını sürdürmek için mevsimlik işçi olarak çalışan aileleri ziyaret eden Genç Kızılay Bursa Gönüllüleri, burada ailelerle sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi, ihtiyaç sahibi ailelere bağışçıların destekleri ile hazırlanan ve temel gıda ürünlerinden oluşan paketler ve hijyen setleri ile destek oldu. 

ÇOCUKLARIN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDULAR…

Genç Kızılay Bursa Gönüllüleri aynı zamanda mevsimlik işçilerle birlikte bölgede kurulan çadırkentlerde yaşayan çocukları da unutmadı. ‘Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü’ kapsamında gerçekleştirilen ziyaret ve programda psikologlar eşliğinde ailelere ‘Çocuk Hakları’ anlatıldı ve ‘Çocuk Bedenime Dokunma’ konulu öğretici terapi programları gerçekleştirildi. Genç Kızılay Bursa Gönüllüleri, çocuklarla paylaştıkları hediye paketleri ve pamuk şekerler eşliğinde oynanan oyunlarla bölgedeki miniklerin çocuksu sevinçlerine ortak oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.