banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

GENÇ KIZILAY BURSA MUTLULUĞU ÇADIR KENTİN ÇOCUKLARI İLE PAYLAŞTI

Genç Kızılay Bursa Gönüllüleri, Bursa’nın her köşesinde her kesimden insana ulaşan organizasyonları ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yenişehir İlçesi’nde mevsimlik işçi olarak çalışarak yaşamlarını sürdüren ailelerin çocuklarını ziyaret ederek, geleceğin büyüklerine sinema keyfi yaşatan Genç Kızılay Gönüllüleri çocukların gönüllerince bir gün geçirmelerini sağladı.

‘PEMBE BULUTLAR’ NEŞE KAYNAĞI OLDU

Kurdukları düzenekle çocuklara yazlık sinema deneyimini yaşatan Genç Kızılay Bursa Gönüllüleri, eğitici oyunlarla hem eğlendirdi hem de çocuklara gelişimlerine destek olan bilgiler verdi. Genç Kızılay Gönüllülerinin farklı ikramları ile mutlu olan çocuklar, özellikle ‘Pembe Bulutlar’a benzettikleri pamuk şekerlerin keyfini hep birlikte çıkardı. Genç Kızılay Bursa Gönüllüleri’nin dağıttığı oyuncaklarla mutluluklarını pekiştiren çocuklar, 152 yıllık Merhamet Çınarı Türk Kızılay’ın iyi yürekli temsilcileri olan abi ve ablalarına bol bol teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21