banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Genç mali müşavirlere  ofis desteği projesi

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Doğan Yılmaz, Oda Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Savaş Albayrak ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette konuşan BSMMMO Başkanı Doğan Yılmaz, yönetime geldikten kısa süre sonra Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı sarsan pandemi sürecine adım atıldığını bunun da faaliyetlerini ve planladıkları projeleri hayata geçirmelerine engel olduğunu kaydetti.

 

YER DE MİMARİ ÇİZİM DE HAZIR

Ruhsat alarak mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlara yönelik gerçekleştirmeyi planladıkları ofis desteği projesinde önemli bir noktaya geldiklerini kaydeden Doğan Yılmaz, “İlk defa büro açacak meslektaşlarımızın bir kısmına büro donanımı, program gibi her türlü altyapısının Oda tarafından sağlanacağı bir yapı kuruyoruz. Yer konusunda Oda hizmet binamızın da içinde bulunduğu BAOB Yerleşkesi içinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ofisleri kiralamayı düşünüyoruz. Projemizin mimari çizimini de gerçekleştirdik. Projemizin hayata geçmesi ile birlikte; genç meslektaşlarımızın, büro edinme konusunda yaşadıkları sorunları önemli ölçüde çözüme kavuşturmuş olacağız” diyerek, aynı zamanda meslektaşları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan proje ile ilgili kendilerine yer tahsisi konusunda destek vermelerini talep etti.

 

Makamına gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise projeyi inceleyeceklerini ve konu ile ilgili değerlendirme yapacaklarını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21