Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

Gençlik Meclisi'nde Cakalıoğlu güven tazeledi

Bursa Kent Konseyi Koza Salonu’nda yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığı’na Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Divan Kurulu üyeliklerine ise Hanife Bayram ve Onur Akgün seçildi.

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Gençlik Meclisi’nin Bursa’nın çatı kuruluşu olduğunu ifade etti. Toplumun her kesiminden gençlerin yer aldığını Gençlik Meclisi çalışmalarını her zaman desteklerini ifade eden Başlar, “Bende gençlik meclisi başkanlığı yapmış bir kardeşinizim. Sizlerle aynı heyecanı ve duyguyu paylaşıyorum. Şimdi gençlik için, Bursamız ve bu cennet yurdumuz için daha çok çalışma zamanı. Sizlerden çok şey bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Genel Kurulda öneri üzerine oylamanın açık yapılmasına karar verildi. Kıvanç Cakalıoğlu tüm üyelerin oylarını alarak yeniden başkanlığına seçildi. Yeni Gençlik Meclisi Başkanı Kıvanç Cakalıoğlu, “Gençlik Meclisi Başkanlığını bana tekrar layık görerek beni onurlandıran değerli büyüklerime ve tüm Bursa gençliğine minnettarım. Milletvekili aday adaylığı için onur ve şerefle yürüttüğüm Gençlik Meclisi Başkanlığı’na kısa bir ara vermiştim. Hazirun uygun gördü ve beni tekrar aday göstererek başkanlığa seçti. Daha güçlü bir şekilde Bursamız ve gençlerimiz için çalışacağız” dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak ise Gençlik Meclisi’nin yeni seçilen başkan ve yürütme kurulu üyelerini ağırlayarak başarılar diledi.

Kıvanç Cakalıoğlu’nun başkanlığındaki yeni yönetimde, Berfin Çatalkaya, Emirhan Tinç, Fatma Yalçın, Ferit Ensar Güner, Gürkan Baydar, Hüseyin Tan, İlay Doğan, Muhammed Yasir Yılmaz, Okan Yazar, Onur Koçak, Yasemin Yazıcı, Yunus Emre Gönen, Ahmet Emirhan Güleç, Bahar Kerem Karamustafa, Berfin Gökçe, Berna Bacak, Elif Özgür, Enes Doğan, Esranur Demir, Kerem Dal, Mertcan Bilgilisoy, Nihan Çökmüş, Tuğba Aydemir ve Mücahit Aydın yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.