Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

GÖKHAN DİNÇER AK PARTİ MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Sosyal medyada Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Dinçer yaptığı paylaşımda:


"Cumhuriyetimizin yeni dönemine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu Türkiye Yüzyılı Vizyonu'nda Mudanya'mızın da hak ettiği değeri alabilmesi, Bursa’mızın parlayan yıldızı olması için Mudanya Belediye Başkanlığı aday adaylığına bugün güzide ilçemizdeki sevenlerimizin destekleri ile başvurumuzu yaptık.

Mudanya’yı sahip olduğu doğal tarihi ve kültürel zenginliklerini dünyanın aranılan destinasyonu haline getirmek için yola çıktık.

Aday adaylığı başvurumuzu yaparken yanımızda olarak destekleriyle kutlu yolculuğumuza güç katan partimizin ilçe teşkilatına, gençlik ve kadın kolları yöneticilerimize, Mudanya'mızın STK temsilcilerine, spor kulüplerimizin başkanlarına, muhtarlarımıza ve basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürler.

Kazanan Mudanyamız olacak..."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.