Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

‘GÖKMENLERİN MİMARLARIYLA MAVİ BİLYEDEN UZAYA’ PROJESİ

TÜBİTAK 4004 doğa eğitimi ve bilim okulları destekleme programında desteklenecek 100 proje arasına giren “Gökmenlerin Mimarlarıyla Mavi Bilyeden Uzaya” isimli proje kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden seçilen 60 sınıf öğretmenine eğitim verilecek. Yürütücülüğünü Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yaptığı projede öğretmen eğitimleri için başvurular başladı. Başvurular https://mavibilyedenuzaya.wordpress.com/basvuru/ adresinden yapılabilecek.

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezi (GUHEM) katkılarıyla geliştirilen projede uzman eğitimciler, Türkiye’nin çeşitli illerinden seçilen 60 sınıf öğretmenine belirli program çerçevesinde eğitimler verilecek. 60 sınıf öğretmenine verilecek etkinliklerle yaparak, yaşayarak ve gözlem yaparak keşfetmelerine olanak sağlayacak eğitim ile öğrencilerin astronomi, uzay bilimleri, havacılık alanlarında ilgisini artırmak amaçlanıyor.

4004 TÜBİTAK çağrısı kapsamında geliştirilen ve destek alan “Gökmenlerin Mimarlarıyla Mavi Bilyeden Uzaya” Projesi ile GUHEM’de gerçekleşecek eğitim çalışmaları, 22-26 Ağustos ve 27-31 Ağustos tarihleri arasında 5’er günlük sürelerde 30’ar kişi ile 2 grup halinde yapılacak. Yunuseli Havaalanı ve Dağyenice Göletinde düzenlenecek etkinliklerle pekiştirilecek eğitim çalışmaları, sürekli hale getirilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21