Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

GÜRLE MAHALLESİ İLKOKULUNA KÜTÜPHANE AÇILDI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “  Orhangazi Kızılay şube başkanlığı ile ortaklaşa gürle mahallemizde bulunan ilkokulumuza kütüphane ihtiyacını giderdik. Sölöz Mahallemizde bulunan okulun yıkımından sonra gürle mahallemize taşımalı eğitim yapılmasının ardından kütüphane ihtiyacı doğmuştur. Kızılay şubesi ile birlikte ortaklaşa yürüttüğümüz kütüphane ve kitaplarımızı bugün öğrencilerimize teslim etmenin mutluluğunu beraber yaşadık. Öğrencilerimiz ile bir araya gelerek yeni kurduğumuz kütüphane açılışında mutluluklarına ortak olduk.

Refik Atay Kütüphanesi gürle mahallemize çok yakıştı

Orhangazinin düşman işgalinden kurtuluşuna büyük bir katkı sağlayan Kuvay-i Milliye kahramanlarından birisi olan Refik Atay isminin kütüphaneye verilmesi de ayrı heyecanlandırdı bizleri.   Kütüphanemiz okulumuza çok yakıştı. Refik Atay ismini yaşatılması adına kütüphanemize konulması bizleri son derece gururlandırmıştır. Bu anlamda başta Kızılay şube Başkanı Müjdat Gürsoy ve ekibine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.



 

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİIlkokul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.