Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Gürsu Belediyesi'nden gençlere Avrupa fırsatları

"Avrupa Fırsatları ve Gençlik Bilgilendirmeleri" konusuna yönelik, Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası organizasyonuyla, pandemi dolayısıyla online organize edilen toplantılarda, Avrupa Birliği gönüllü programları hakkında gençler bilgilendiriliyor.  

Online toplantıya katılarak gençlerle sohbet eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, dünya çapında vizyon geliştirmeleri ve çağın gelişimlerine uyum sağlamaları konularında destekliyoruz. Bu bağlamda gençlerimize yol göstererek ilçemiz ve ülkemiz için ürettikleri düşünceleri hayata geçirmelerine yardım ediyoruz. Gençlerimizin tertemiz ve koşullanmamış duygu ve düşünceleriyle ürettikleri her fikrin ilçemiz ve ülkemizin geleceği için bir ışık olacağına inanıyoruz. Onlar yeterki üretsin bizler her zaman yanlarında oluruz" dedi.

Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası İrtibat Kişisi Bilal Demir, "Gürsu'ya değer katmak için, tüm enerjimizle, yeni hedeflerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Online bilgilendirme toplantılarımızın yanında, Eurodesk Temas Noktamız'a gelen arkadaşlarımızı da Avrupa fırsatları konusunda bilgilendiriyoruz. Biz gençlerin gelişimine verdikleri destekler için Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Işık'a teşekkür ediyorum " dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaGÜRSUAvrupa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.