Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

GÜRSU BELEDİYESİ’NDEN AVUKATLARA 40 YILLIK HATIR HEDİYESİ

 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu’da görev yapan avukatlar, avukat mesleğine sahip Bursa’lı milletvekilleri ve siyasette görev yapan avukatlar, Gürsu Belediyesi Meclis üyesi olarak görev yapan avukatlara fincan, kahve ve çikolata hediye ederek gönüllerini aldı ve günlerini kutladı.  

 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hak ve özgürlüklerin korunması ve savunulmasında; adaletin sağlanmasında; demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin devamının mihenk taşı olarak, dürüst, onurlu ve güçlü duruşlarıyla, yılmadan verdikleri mücadelelerine saygı ve minnetle, tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 Gürsu Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan avukatlara hediyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.