banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

GÜRSU BELEDİYESİ’NDEN SPORDA PROJE ATAĞI

Gürsu Belediyesi Arge-Eurodesk Birimi, Kültür Eğitim ve Proje Derneği (KEPDER) ile Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği (BBYD) işbirliğinde gerçekleştirilecek projeyle, Gürsu’da spor alanında atılım sağlanması hedefleniyor. 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, KEPDER Başkanı Arzu Kirayoğlu, BBYD Başkanı Adem Yıldırım ve Eurodesk Temas Noktası Temsilcisi Bilal Demir’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, “Together Open To Europe” projesinin yol haritası görüşüldü.

Online görüşme yapılan toplantıda ayrıca, Temmuz ayında uygulamaları gerçekleştirilecek proje için;  Polonya’daki proje ortağı kuruluş ve aday öğrencilerle tanışıldı ve projenin tanıtımı yapıldı. 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bu projemizle; Gürsu Belediyesporumuz bünyesinde eğitim almış, altyapıda, amatör ve profesyonel anlamda çalışmalar gerçekleştirmiş, yetişmiş değerli futbolcularımızın her anlamda kişisel gelişimlerini sağlamalarına destek olacağız. Değerli futbolcularımızın, uluslararası program ve projede yer almasından memnuniyet duyacağız. Gençlerimizin kendilerine sunulan bu imkandan en üst düzeyde fayda sağlamalarını diliyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi, ilçenin gelişimini sağlama hedefiyle oluşturulan misyon ve vizyon çerçevesinde, ulusal ve uluslararası ölçeklerde oluşturulan projelerle Gürsu’yu kalkındırmaya amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21