Öne Çıkanlar Hamilelik Kriptoloji İhsaniye Üniversite Zeytinyağı
banner13

Gürsu'da müzikli günler başlayacak

Büyükşehir Belediyesi Bandosu tarafından sunulan gösteri, Gürsululara müzik dolu keyifli anlar yaşattı.

Gürsu Belediyesi'nin "Kültür Kenti Gürsu" sloganıyla, ilçenin çeşitli noktalarında düzenleyeceği müzik dinletilerinin de yakında başlayacağını müjdeleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Büyükşehir Belediyemize, müziği sokaklara taşıran bu kültür hareketi dolayısıyla teşekkür ediyorum. Gürsu'muzun bir kültür kenti olması hedefiyle yaptığımız etkinliklerimize bir yenisini ekleyerek, ilçemizin çeşitli noktalarında müzik dinletileri düzenleyeceğiz. Her yerde sahne her yerde sanat sloganıyla düzenleyeceğimiz etkinliklerle, hemşehrilerimizin günlük rutinlerinin dışına çıkmalarını sağlayarak, günlerine müzikle renk katmayı amaçlıyoruz "dedi. 

Büyükşehir Belediyesi'nin "Dikkat Müzik Çıkabilir"  sloganıyla gerçekleştirdiği program Gürsululara keyifli anlar yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
GÜRSUBursaMüzik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.