Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

Gürsu'da pandemi akşamları konserlerle renkleniyor

"Pandemi sürecinin ağır etkilerinin herkesin üzerinde yoğun baskı oluşturduğu bu günlerde, her hafta başka bir sokağımızda gerçekleştirdiğimiz konserlerle, hemşehrilerimize moral veriyoruz" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Hemşehrilerimizden aldığımız tepkiler yaptığımız işin gerekliliğini bizlere hissettiriyor. Ruhumuza iyi gelecek herşeye çok ihtiyacımız olan bu günlerde, müzik ruhun gıdasıdır sözünden yola çıkarak, Gürsumuzun sokaklarını müzikle dolduruyoruz. Her hafta, ilçemizin insan yoğunluğunun fazla olan noktalarında gerçekleştirdiğimiz konserlerle hemşehrilerimizi biraz olsun pandemi sürecinin bunalmışlığından uzaklaştırmayı amaçlıyoruz. Hem hemşehrilerimize keyifli zaman geçirme imkanı sağlıyoruz hem de müzisyenlerimizin bu zor zamanlarında onlara destek olmuş oluyoruz. Pandemi süreci kurallarını unutmadan düzenlediğimiz konserlerimizi, özgürce hep bir ağızdan şarkılar söylediğimiz güzel günlerde, en kısa zamanda, yeniden, omuz omuza gerçekleştirmeyi diliyoruz " dedi.

Kültür kenti Gürsu'yu oluşturmak hedefiyle, Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında, "Her yer sahne her yerde müzik" sloganıyla düzenlenen konserler, maske, mesafe ve temizlik kuralları gözetilerek gerçekleştiriliyor. Konserler sırasında izleyicilerin kalabalık bir kitle olarak toplanması engelleniyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaGÜRSUKonser
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.