Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

GÜRSU GENÇLİK MERKEZİ’NDEN ONLİNE CANLI YAYIN SOKAK KONSERİ

Gürsu Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanan konser, Gürsu’nun yeni kültür, sanat ve etkinlik merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Gençlik Merkezi önünde gerçekleştirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Her hafta, Gürsu’muzun farklı noktalarında düzenlediğimiz online canlı yayın sokak konserlerimizden birini daha, gençlerimizin kültürel etkinlik ve buluşma mekanı olacak Gençlik Merkezi’mizde gerçekleştirdik. İnşallah, pandemi sürecinden kurtulduğumuz günlerde, gençlerimizle, hemşehrilerimizle, yan yana, coşkuyla izleyeceğimiz konserlerimize kavuşmak dileğiyle, Gençlik Merkezi’mizdeki ilk konserimizi online olarak gerçekleştirmiş olduk. Gençlik Merkezi’mizin hizmet vermeye başlamış olmasının heyecanını yaşıyoruz. Gürsu’muz için en önemli projelerimizden birini daha ilçemize kazandırmış olmanın gururuyla ilçemize hayırlı olsun inşallah” dedi.

Pandemi sürecinin ağır etkilerinin herkesin üzerinde yoğun baskı oluşturduğu bu günlerde, her hafta başka bir sokakta, Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen sokak konserleriyle, Gürsu’lulara moral veriliyor.

Kültür kenti Gürsu’yu oluşturmak hedefiyle, Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen konserler; maske, mesafe ve temizlik kuralları gözetilerek gerçekleştiriliyor. Konserler sırasında izleyicilerin kalabalık bir kitle olarak toplanması engelleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21