Öne Çıkanlar NECMİ İNCE Engelsiz İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

GÜRSU’LU POLİSLERİN GÜNÜ, TEK TEK İSİMLERİYLE KUTLANDI

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkan Vekili Osman Altaş, Gürsu Belediyesi meclis üyeleri ve protokol mensuplarının katılımıyla, Gürsu Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.   

    Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutlayan Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve Gürsu Belediye Başkan Vekili Osman Altaş, Gürsu Belediyesi’nce hazırlanan ve 40 yıllık hatır manası taşıyan, polislerin isimlerinin yazılı olduğu kupalar, kahve ve çikolatalardan oluşan hediye paketlerini polislere sundu. 

    Gürsu Polis Teşkilatı mensuplarının hepsinin isimlerine hazırlanan hediye paketlerinde yer alan mektuplarla da polislerin günlerini kutlayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Can ve malımızın koruyucusu, toplumsal barış ve huzurumuzun güvencesi, gönüllerimizin kahramanları değerli polis teşkilatı mensuplarımızın, kendi canları pahasına, bizler için, fedakarca çalışmalarına saygı ve minnetlerimi sunarak, Polis Teşkilatı’mızın 176. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.  

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.