Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Hakkında Kayıp İlânı Verilen Suç Makinesi Sahte Plakalı Araçta Yakalandı
Eskişehir’de hakkında gazetelere kayıp ilânı verilen suç makinesi, Bursa’nın Gemlik ilçesinde sahte plakalı araçta yakalandı.

Hırsızlık, gasp, tehdit, dolandırıcılık, kredi kartı dolandırıcılığı ve benzeri suçlardan sabıkalı olan İsmail A. (46), Kumsaz üzerinden otomobiliyle Bursa’ya geçmek istedi. Emniyet ekipleri, şahsın hareketlerinden şüphelenince otomobilde inceleme yaptı. İsmail A’nın uzun zamandır farklı suçlardan arandığı tespit edildi. Emniyet ekipleri, 26 plakanın, zanlının kullandığı araca değil, farklı bir otomobile ait olduğunu tespit etti. Zanlı, o aracın da kendine ait olduğunu iddia etti.

Ankara ve Eskişehir’de farklı suçlardan aranan ve hakkında kesilmiş cezalar bulunan İsmail A. ile alakalı Eskişehir’de kayıp ilanı da verildiği öğrenildi. Gözaltına alınan zanlı, sorgusunun ardından adalete teslim edilecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.