Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

Halit Gökhan Gül'den Mustafa Bozbey'e tam destek

Açıklamasında eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'ın 7 yıllık Başkanlık sürecinde adaletli olmadığı görevini iyi yapamadığı ve bu görev ona bir kaç gömlek büyük geldiğini ifade etti.

Ayrıca Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül Bursa'da Genel merkezi olan, 60 ilde Teskilatı bulunan Turan Sancağı Teşkilatına savaş açtığını söyledi .Bu gerilim başlangıçı Ankaradan başladı ve CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Demir  Halit Gökhan Gül'e desteğini açıklamıştı.

Bu açıklama sonrası hatta şehit Doç.Dr. Sinan Ateşin mezarına kadar gelen Kemal Kılıçdaroğlu cinayetin en başından sonuna kadar azmettiricilerin bulunması için yardımcı olmuştu. Ama ne hikmetse Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bu konulara sezsiz kaldi. Ama Alinur Aktaş'ın şaibeli özel hayatı Fetö'cü olduğu iddiaları  günden hiç düşmedi.Bursa hizmet olarak söz verdiği projeleri bile yapmamıştı.

Bu seçimde Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül açıklamasında alenen CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'e açıktan her zaman destek verdiklerini söyledi. Kendilerine her zaman destek veren Mustafa Bozbey'in davaya sahip çıkmasıyla Turancılarla birlikte yok yürümeye devam çeklerini açıkladı.

Ayrıca 2 yıldır Mustafa Bozbey Başkan ile özel programlar yaparak bizker her zaman onunda yanında olarak oda bizlere destek vererek bu seçimde tarih yazmış oldu. Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül ye i Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Bozbey ile Bursa'nın kazanıldığıni ve artık Bursa'da her kesin geleceğini ifade ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.