banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

HALK EĞİTİM MERKEZLERİ BULUNDUĞU BÖLGENİN EĞİTİM ÜRETİM KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİDİR

Serkan Gür, Harmancık İlçe MEM ziyaretinin ardından İlçe Millî Eğitim Müdür V. İsmail Tufan ile birlikte İlçe Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ve İlçe Belediye Başkanı Yılmaz Ataş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçede yürütülen proje ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Harmancık Şehit Adil Kınık İlkokulu ve Harmancık İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, okullarda incelemelerde bulundu ve okulda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Harmancık Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden ve kursiyerlerle sohbet eden Serkan Gür, halk eğitimi merkezlerinin bulunduğu bölgenin eğitim, öğretim, üretim, rehberlik, danışma, kültür ve sanat merkezi olduğunu söyledi.

İlçedeki son ziyaretinde Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapılan çalışmaları inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Millî Eğitim Bakanlığının mesleki eğitimi taçlandırmak amacıyla fikri mülkiyet çalışmaları başlattığını, eğitimin üreten yüzü meslek liselerinin, ürettiği ürünleri dünyanın farklı noktalarına ihraç edebilir bir hale geleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21